Υπηρεσίες

Νέα υπηρεσία μίσθωσης - Leasing
GentleLase Pro, Mini, Plus συνοδευόμενα με Zimmer Cryo

Ευέλικτο πρόγραμμα που διαμορφώνουμε μαζί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ιδανική λύση για εσάς που δεν θέλετε να δεσμεύσετε τα χρηματικά σας διαθέσιμα. Περιλαμβάνει την συντήρηση των lasers χωρίς επιπλέον δική σας επιβάρυνση.

Παροχή Service Candela Laser

Η “Preben Laser Parts” έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας service στα GentleLase Pro, Mini και Plus της Ελληνικής αγορά, καθώς η εταιρεία μας προμηθεύεται απευθείας τα απαραίτητα ανταλλακτικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στα Candela Laser, ενώ είναι πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μάλιστα απόφοιτοι του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής ή πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Τα εργοστάσια παραγωγής ανταλλακτικών που συνεργαζόμαστε, διαθέτουν ανταλλακτικά για τα Candela GentleLase Pro, Mini και Plus σε όλο τον κόσμο και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουν να καλύπτουν την τεράστια αυτή παγκόσμια αγορά!

Παροχή Service Palomar

Η “PREBEN Laser Parts” εξειδικεύεται στην συντήρηση των κεφαλών Lux1540 & Lux2940 των Paromar StarLux 500 Laser’s.

Δεσμευόμαστε να σας δώσουμε μέσα σε λίγες ημέρες την οικονομικότερη δυνατή προσφορά, χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις από μέρους σας για την περίπτωση που αποφασίσετε να μην προχωρήσετε στην συντήρηση της Palomar κεφαλής μαζί μας.

Φυσικά η συντήρηση συνοδεύεται με εγγύηση που φτάνει τους 150.000 παλμούς!

Παροχή Service Zimmer

Προμηθευόμαστε ανταλλακτικά απευθείας από τη γερμανική Zimmer και οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την όποια επισκευή χρειαστείτε!

  • Σας δίνουμε χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές για την σωστή χρήση και την απαραίτητη περιοδική του συντήρηση!
  • Ετήσια συμβόλαια συντήρησης.

Ετήσια Συμβόλαια Service

Σκεφτείτε την ανάθεση σε εμάς της συντήρησης των Candela Laser που διαθέτετε και ξενοιάστε! Παρέχουμε ετήσια συμβόλαια συντήρησης, που σας επιτρέπουν να ελαχιστοποιήσετε το κόστος χρήσης των Lasers σας και να ξενοιάσετε από δυσάρεστες καθυστερήσεις και οικονομικές επιβαρύνεις…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ