Η εταιρία

Η “PREBEN Laser Parts” λειτουργεί σε άμεση συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των Candela Laser στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής “Laser Scientific”.

Στόχος μας αποτελεί η μείωση του κόστους κτήσης και συντήρησης των Candela Lasers για τους γιατρούς πελάτες μας, εξασφαλίζοντάς τους δοκιμασμένα, υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένα Candela Lasers, όπως επίσης και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά και τους εξειδικευμένους τεχνικούς για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησής τους.

Επίσης η “PREBEN Laser Parts” εξειδικεύεται στην συντήρηση των κεφαλών Lux1540 & Lux2940 των Paromar StarLux 500 Laser’s.

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19 και μετά από ζήτηση από τους πελάτες μας, η “Preben Laser Parts” διαθέτει πλέον και όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (χειρουργικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κλπ) σε άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές, για τον εξοπλισμό των ιατρείων τους. 

Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να καλύψουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάθε σας σχετική επαγγελματική ανάγκη!