Η εταιρεία

Η “PREBEN Medical” λειτουργεί σε άμεση συνεργασία με  κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των Candela Laser στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Ευρώπη.

Διαθέτουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα αλλά και εξάγουμε στην Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αίγυπτο και Λίβανο.

Στόχος μας αποτελεί η μείωση του κόστους κτήσης και συντήρησης των Candela Lasers για τους γιατρούς πελάτες μας, εξασφαλίζοντάς τους δοκιμασμένα, υψηλής ποιότητας ανακατασκευασμένα Candela Lasers, όπως επίσης και τα αντίστοιχα ανταλλακτικά και τους εξειδικευμένους τεχνικούς για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησής τους.

Για τα Candela Lasers εκτός της δυνατότητας αγοράς, παρέχουμε και την πρωτοποριακή υπηρεσία της μίσθωσης Laser με την ημέρα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές για τους πελάτες μας!

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19 και μετά από ζήτηση από τους πελάτες μας, η “Preben Medical” διαθέτει πλέον και όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (χειρουργικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κλπ) αλλά και πλήρη γκάμα αναλωσίμων υλικών, σε άριστη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, για τον εξοπλισμό των ιατρείων τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να καλύψουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης κάθε σας σχετική επαγγελματική ανάγκη!