Προϊόντα Προστασίας από τον Covid-19

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19 και μετά από ζήτηση από τους πελάτες μας, η “Preben Laser Parts” διαθέτει πλέον και όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας (χειρουργικές μάσκες, γάντια, αντισηπτικά κ.λπ.) σε άριστη ποιότητα και χαμηλές τιμές, για τον εξοπλισμό των ιατρείων τους.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ

Διαθέτουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της γερμανικής εταιρείας Dr. Schumacher, τα οποία είναι κατάλληλα για ιατρική χρήση με όλες τις ανάλογες πιστοποιήσεις. Είτε πρόκειται για αντισηπτικά χεριών είτε για απολύμανση εργαλείων και επιφανειών και δαπέδων, εμπιστευτείτε την ποιότητα Dr. Schumacher!

ΜΑΣΚΑ 3PLY ΔΕΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ

Μάσκες χειρουργείου μιας χρήσης, τριών στρωμάτων (3ply), υποαλλεργικές με λάστιχο. Κατασκευασμένες από υποαλλεργικό υλικό non woven. Φέρουν παράλληλες πτυχώσεις σε όλο το πλάτος τους για την καλύτερη εφαρμογή και την καλύτερη κάλυψη του προσώπου.

ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Προστατεύει από αιωρούμενα σωματικά (και μη) υγρά. Προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προστασία σε συνδυασμό με μάσκα προστασίας μίας χρήσης. Φοριέται πάνω από τα γυαλιά οράσεως ή εργασίας και όλα τα υλικά της είναι ανακυκλώσιμα
• Αντιθαμβωτική
• Διαυγής για περιφερειακή όραση
• Ρυθμιζόμενη στο κεφάλι
• Με μηχανισμό flip-up για να ανασηκώνεται μέχρι και 90°
• Πολλαπλών χρήσεων
• Ιδιαίτερα ελαφριά

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ

Γάντια νιτριλίου & latex με ή χωρίς πούδρα. Τα γάντια που διαθέτουμε είναι υψηλής αντοχής είναι ιδανικά για ιατρεία. Έχουν μεγάλο πάχος για να αντέχουν στις σκληρότερες συνθήκες εργασίας. Επιπλέον, διαθέτοντας βελτιωμένη ευαισθησία στην αφή επιτρέπουν να διατηρείται η μέγιστη επιδεξιότητα των δακτύλων σε συνδυασμό με υψηλή προστασία των χεριών.

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

Αυτοκόλλητος αντιμικροβιακός τάπητας, ιδανικός για ιατρεία και για όπου αλλού απαιτείται υψηλή απολύμανση και προστασία. Τοποθετείται στην είσοδο του ελεγχόμενου χώρου και απολυμαίνει τα παπούτσια των εισερχόμενων.

ΚΙΜΟΝΟ NON-WOVEN ΛΕΥΚΟ

Κιμονό 90cm x 140cm από υλικό Non-Woven σε λευκό χρώμα και 3/4 μανίκια. Συνοδεύεται από ζώνη non-woven λευκή.

Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα και θα σας εξυπηρετήσουμε!

6970 323232

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ